Roze TV

1. RozeTV

1.1. Video toevoegen aan favorieten

1.2. Opzoeken van videos

1.3. Video aanmaken

1.4. Video wijzigen

1.5. Video verwijderen

 

1. RozeTV

1.1. Video toevoegen aan favorieten

U kunt een Video toevoegen aan uw favorieten door naar de betreffende Video te gaan en onder het bericht op de knop “Toevoegen aan favorieten” te klikken. De favorieten zijn te bekijken op de “Mijn roze50+” pagina.

1.2. Opzoeken van videos

U kunt op de RozeTV pagina zoeken op categorie of op de gehele website door de zoekfunctie te gebruiken rechts onder het menu.

1.3. Video aanmaken

Wanneer u geregistreerd bent op de roze50plus site, kunt u videos plaatsten op de website. Als u een RozeTV bericht wilt aanmaken kunt u dit doen via de volgende stappen:

  • Klik in het sub menu “nieuw bericht” aan (Afb. 1)

  • Bedenk een goede titel voor het bericht
  • U kunt ervoor kiezen om een foto toe te voegen aan het bericht

Belangrijk: Wanneer u een foto wilt plaatsen bij een bericht, moet u aangeven of u over de rechten van de afbeelding beschikt. Dit heeft te maken met de auteursrechten. Mocht u niet over de rechten beschikken van een foto, dan moet u de bron en de fotograaf van de foto benoemen voor

u het bericht plaatst. Roze50Plus is niet verantwoordelijk voor de content die door de Roze50Plus community wordt aangeleverd. Hier is de gebruiker zelf verantwoordelijk voor. Ook is het belangrijk dat bij het plaatsen van een bericht zich houdt aan de door Roze50plus gestelde algemene voorwaarden.

  • Voeg een video URL van Youtube of Vimeo toe.
  • Voeg in het content vak het bericht toe
  • U kunt ervoor kiezen om andere gebruikers te laten reageren op uw bericht door de checkbox aan te vinken
  • Bepaal tot slot wie uw bericht mag lezen

1.4. Video wijzigen

Wanneer u een video geplaatst heeft, maar deze wilt wijzigen dan is dit mogelijk. Selecteer de video dat u wilt wijzigen en kies in de werkbalk (afb. 2) item bewerken.

afb. 2

1.5. Video verwijderen

Wanneer u een video geplaatst heeft, maar deze wilt verwijderen dan is dit mogelijk. Selecteer het video dat u wilt verwijderen en kies in de werkbalk (afb. 2) item verwijderen.

 

Delen