Actueel

1. Actueel

1.1. Bericht toevoegen aan favorieten

1.2. Opzoeken van berichten

1.3. Het plaatsen van berichten

1.4. Berichten wijzigen

1.5. Berichten verwijderen

1.6. Reacties laten plaatsen op berichten

1. Actueel

1.1. Bericht toevoegen aan favorieten

U kunt een bericht of artikel toevoegen aan uw favorieten door naar het betreffende bericht te gaan en onder het bericht op de knop “Toevoegen aan favorieten” te klikken. De favorieten zijn te bekijken op de “Mijn roze50+” (Bovenin het scherm).

1.2. Opzoeken van berichten

U kunt zoeken naar informatie op de gehele website door de zoekfunctie te gebruiken. Deze zoekfunctie is op iedere pagina te vinden in werkbalk van de gebruiker. Dit is de roze balk direct onder de hoofdnavigatie.

1.3. Het plaatsen van berichten

Wanneer u geregistreerd bent op de Roze50plus website, kunt u nieuwsberichten plaatsten op de website. Als u een bericht wilt aanmaken kunt u dit doen via de volgende stappen:

• Klik in de werkbalk op “nieuw bericht”
  • Bedenk een goede titel voor het bericht
  • U kunt ervoor kiezen om een foto toe te voegen aan het bericht

Belangrijk: Wanneer u een foto wilt plaatsen bij een bericht, moet u aangeven of u over de rechten van de afbeelding beschikt. Dit heeft te maken met de auteursrechten. Mocht u niet over de rechten beschikken van een foto, dan moet u de bron en de fotograaf van de foto benoemen voor

u het bericht plaatst. Roze50Plus is niet verantwoordelijk voor de content die door de Roze50Plus community wordt aangeleverd. Hier is de gebruiker zelf verantwoordelijk voor. Ook is het belangrijk dat bij het plaatsen van een bericht zich houdt aan de door Roze50plus gestelde algemene voorwaarden.

• Voeg in het content vak het bericht toe
  • U kunt ervoor kiezen om andere gebruikers te laten reageren op uw bericht door de checkbox aan te vinken
  • Bepaal tot slot onderaan voor wie dit bericht zichtbaar mag zijn

1.4. Berichten wijzigen

Wanneer u een bericht geplaatst heeft maar deze wilt wijzigen, dan is dit mogelijk. Selecteer het bericht dat u wilt wijzigen en kies in de werkbalk (afb. 1) “item bewerken”.

Afb.1

1.5. Berichten verwijderen

Wanneer u een bericht geplaatst heeft maar deze vervolgens wilt verwijderen dan kan dit ook. Selecteer het bericht dat u wilt verwijderen en kies in de werkbalk

(afb. 1) “item verwijderen”.

1.6. Reacties laten plaatsen op berichten

Wanneer u een bericht of agendapunt aanmaakt kunt u tijdens het opzetten

van het bericht aangeven of gebruikers mogen reageren op een bericht. Dit kan van toepassing zijn bij nieuwsitems waarbij u hoopt op een discussie. Bij agendapunten kunnen gebruikers bijvoorbeeld ook hun ervaringen delen.

Delen