Fotowedstrijd en Diner in Delft

DWH Delft organiseert i.s.m. SHE Delft en Roze 50 Plus een gezellig etentje op zaterdag 18 mei. Tijdens IDAHOT worden er door het hele land diverse activiteiten georganiseerd om homofobie en transfobie onder de aandacht te brengen. Daarom zoeken wij nadrukkelijk de verbinding tussen LHBTI’s en niet-LHBTI’s en nodigen iedereen van harte uit om mee te eten, en te praten.

Voorafgaand aan het gezamenlijke diner is er een Photo Competition gepland. Binnen een tijdslimiet van 3 uur ga je samen met je team door Delft heen om zoveel mogelijk gekke, leuke en gay opdrachten te voltooien door een foto te nemen als bewijs. Een voorbeeld van een opdracht kan zijn om een foto te maken van een regenboog. Jouw taak is dan om hier een leuke, mooie en creatieve foto van te maken. Dit is een geweldige kans om nieuwe mensen te leren kennen omdat de organisatie de teams zal vormen.

Wil je meedoen aan de Photo Competition? Een mobiele telefoon is genoeg om deel te kunnen nemen! Meld je aan via de Facebook-pagina van DWH Delft of kijk op internet (dwhdelft.nl). 

Omstreeks 18.30 uur serveert onze chef-kok Joy een overheerlijke lente-stamppotje met verrassend dessert voor de liefhebber. Prijs 5 euro.

Hiervoor kun je je per mail opgeven tot donderdag 16 mei bij Joy via jvans22@outlook.com Geef haar ook eventuele dieetwensen door, en of je de vegetarische variant wilt nuttigen of de stamppot met worst.

Voel je welkom!

adres: DWH Delft, Lange Geer 22, 2611 PV DELFT tel. 06-37560270

pdf Download PDF bijlage (nieuw scherm)

Delen

U dient ingelogd te zijn om reacties te kunnen bekijken en plaatsen.