Oproep: Online datende 70+ers gezocht voor filmproject

Oproep: Online datende 70+ers gezocht voor filmproject

Online datende 70+ers gezocht

Wij zijn Iris Frankhuizen (1991) en Kim Faber (1990). Iris studeerde in 2015 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als animatie filmmaker. Ze maakt sindsdien onder andere animatiefilms voor De Volkskrant, De Wereld Draait Door en het Groninger Museum. Ook Kim studeerde aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, in 2014 studeerde zij af als documentairemaker en werkt sindsdien als documentairemaker voor diverse omroepen zoals de Human, VPRO en KRO - NCRV.

 

Voor een korte documentaire serie voor internet zijn wij op zoek naar 70+ers die hun nieuwe levenspartner via het internet hopen te vinden of reeds gevonden hebben. Wijzelf zijn opgegroeid met internet, computers en mobiele telefoons, maar hoe is dit voor een generatie waarbij dit minder vanzelfsprekend is? Een generatie die mee gaat met de tijd: Dit willen we portretteren met onze documentaire serie ‘Nooit Te Oud’.

 

De serie maken wij in samenwerking met De Volkskrant, en zal dan ook in de digitale versie van de krant, op social media en hopelijk via andere media worden verspreid.

 

Bent u:

  • Ouder dan 70 jaar.

  • Bereid om voor een camera uw persoonlijke verhaal te vertellen.

  • Niet bang om uzelf herkenbaar terug te zien in een filmpje op het internet of televisie.

 

Dan zijn we op zoek naar u!

 

Het maakt niet uit of u man of vrouw, hetero of homoseksueel bent. En of u al meerdere dates heeft gehad of alleen nog voorzichtig rond kijkt op het internet. Of u nou op zoek bent naar een romantische liefde of enkel een maatje voor de gezelligheid, wij zijn benieuwd naar alle verhalen! Voor ons is het vooral belangrijk dat u er open over durft te vertellen.

 

Naast uw ervaringen met online daten zijn wij ook nieuwsgierig naar wat u hoopt te vinden in een nieuwe partner, hoe u de toekomst voor zich ziet en ook hoe uw leven er voorheen uitzag. Bijvoorbeeld: Bent u getrouwd geweest, gescheiden of weduwe? En hoe was het om de stap te zetten om weer opnieuw op zoek te gaan naar een levenspartner?

Belangrijk om te weten is dat wij enkel bij u thuis zouden filmen, wij zullen dus niet met de camera mee gaan op een mogelijke date.

 

Bent u bereid om met ons in gesprek te gaan - in eerste instantie natuurlijk geheel vrijblijvend en zonder camera - stuur dan een e-mail naar faberfrankhuizen@gmail.com

 

Alvast hartelijk bedankt,

Iris Frankhuizen en Kim Faber

P.s. De bijgaande foto zijn Kim & Iris, samen met Valerie. Zij doet reeds met met de serie.

 

pdf Download PDF bijlage (nieuw scherm)

Delen

U dient ingelogd te zijn om reacties te kunnen bekijken en plaatsen.