Roze 50plus Oldambt organiseert themamiddag "Zorg en wonen"

Roze 50plus Oldambt organiseert themamiddag
Donderdag 28 juni van 14.00 tot 17.00 uur in De Boschpoort, Het Boschplein 2 in Winschoten.
Op deze “Aal goud?!”-ontmoetingsmiddag organiseren wij een themamiddag over “Zorg en Wonen”. Roze 50plus Oldambt wil meedenken en -praten over vragen zoals "Hoe wil ik wonen… nu of in de toekomst?" "Hoe krijg ik die zorg die het beste past bij mijn behoefte en manier van leven?" "Hoe voorkom ik vereenzaming wanneer ik de deur niet meer uit kan?" "Hoe LHBTI-aandachtig en LHBTI-vriendelijk is de zorgverlening in het Oldambt?
In een tijd waarin de overheid zich meer en meer terugtrekt ontstaan er steeds meer initiatieven vanuit verschillende groepen binnen onze samenleving. Initiatieven vanuit de gedachte “met elkaar, voor elkaar”.
Wij hebben Paul van der Veldt van de Initiatiefgroep “Goud voor mekaar” uitgenodigd om een inleiding op het thema te geven.
De initiatiefgroep “Goud voor mekaar, Wonen, zorg & voeding: het kan anders” wil in Oost-Groningen een woongemeenschap realiseren. Niet wachten op de overheid, maar zelf het initiatief nemen om het eigen leven en wonen in te richten; er zijn voor elkaar, met behoud van privacy.
Kijk voor informatie alvast op www.goudvoormekaar.nu
Delen

U dient ingelogd te zijn om reacties te kunnen bekijken en plaatsen.