Brainstorm en Borrel in Amsterdam, 20 april

Brainstorm en Borrel in Amsterdam, 20 april

Stichting SOOZ en COC Amsterdam nodigt u van harte uit voor een informele brainstorm met borrel op 20 april a.s. We ontmoeten elkaar op de 1e verdieping van het Blauwe Theehuis. Brainstorm gaat over onderwerpen die ons als LHBTIQ+ bewoners in Amsterdam stadsdeel Zuid aangaan zoals ‘Veilige Buurten’ ‘LGBTIQ+ nieuwkomers’, ‘Roze50plus’, ‘Pink in Zuid’, ‘Roze in Blauw’ ‘Sjalhomo’, ‘Roze Loper’. En misschien ook wel om tot nu toe onbekende LHBTIQ+ personen uit Zuid te ontmoeten tijdens de brainstorm en bij de borrel.

Deelname is gratis (en je krijgt van ons twee consumpties gratis bij de borrel). Maar aanmelden is noodzakelijk. Meld je aan via een mail aan RozeLoper@soozamsterdam.nl

Stichting SOOZ heeft als eerste welzijnsinstelling in Amsterdam (en als eerste buurtvoorziening in Nederland) het Roze Loper keurmerk gekregen voor hun LHBT vriendelijke buurtkamers en LHBT activiteitenaanbod. Hiermee levert stichting SOOZ een belangrijke bijdrage aan een goed LHBT klimaat in een aantal buurten in Amsterdam Zuid. Dit willen we versterken, uitbreiden en intensiveren. COC Amsterdam ondersteunt de activiteiten.

Meer info: Jelle Houtsma-Grech, tel 06 83171013

 

 

Delen