Het Danspaleis kleurt roze op 1 november!

Het Danspaleis kleurt roze op 1 november!

Het Danspaleis is een reizend theatraal mini-evenement met een bevlogen PlatenDraaier (PD), een rijdend discomeubel, een glimmende dansvloer, een feestelijk decor en gastheren en –vrouwen geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50. Tijdens de roze editie is de muziek helemaal gericht op de LHBTI+: Wim Sonneveld, Liesbeth List en Ramses Shaffy, en ook songfestival- en musical hits maken elk roze Danspaleis tot een feest. Het COC Amsterdam op de Stadhouderskade was al eerder locatie voor het Danspaleis. Deze edities smaakten naar meer en daarom is de roze editie terug in het harte van Amsterdam!

Achtergrond Danspaleis
Het Danspaleis, opgericht in 2012, draait ongeveer 120 edities per jaar en wordt ingehuurd door zorgcentra, bedrijven, buurtlocaties en festivals om samen met ouderen een feest te vieren. IJkpunten zijn Amsterdam en Rotterdam, maar uiteindelijk wil het Danspaleis heel Nederland laten dansen!

Praktische Informatie
Kortom, zin in een gezellige middag? Dansen op ouwe roze krakers? Iedereen, jong en oud, is welkom op deze vrolijke middag op:

Datum: woensdag 1 november van 15.00 – 17.00 uur.*
Adres: COC Amsterdam (Dovenontmoetingscentrum), Stadhouderskade 89 te Amsterdam.
Entree: 5 euro

*Deze editie wordt mede mogelijk gemaakt door COC Amsterdam en Gemeente Amsterdam.

Na deze editie zal de Danspaleis karavaan verder trekken langs de verschillende zorg- en buurtlocaties, festivals en evenementen in Amsterdam. Kijk in de agenda voor de andere data: www.hetdanspaleis.com. 

pdf Download PDF bijlage (nieuw scherm)

Delen

U dient ingelogd te zijn om reacties te kunnen bekijken en plaatsen.